fb in  mail077 32 69 400     

Medewerkers

"Efficiënt Samenwerken"

Schreurs Accountants & Adviseurs bestaat sinds 1987 en is een fullservice en onafhankelijk accountantskantoor. Onze klanten en relaties zijn werkzaam in diverse sectoren en branches van het midden- en kleinbedrijf, agrarische sector en vrije beroepen.

Persoonlijke betrokkenheid is de onderlegger van ons kantoor. Om optimaal aan de wensen en verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen, is persoonlijke betrokkenheid een belangrijke voorwaarde. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en vervullen graag de rol van adviseur en partner van onze klanten. Hierbij stemmen we graag onze betrokkenheid en adviserende rol af op uw wensen.

Schreurs Accountants & Adviseurs is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB). Onze diensten verlenen wij conform de gedragscodes van de toonaangevende vakorganisatie en zijn gestoeld op gedegen en actuele kennis van de regelgeving in ons vakgebied. Daarnaast blijven we investeren in onze medewerkers en voorzien we hun van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van software, zodat zij u ten alle tijden optimaal kunnen bedienen. 

Wij leggen in onze rol als adviseur en partner de lat bewust hoog, waarbij we blijven streven naar "Efficiënt Samenwerken".
Hans Schreurs Sr
Sinds 1975 ben ik werkzaam in de financiële wereld. In de periode 1975 tot en met 1987 heb ik afwisselend als controller en als accountant bij een landelijk kantoor gewerkt. 

Ruud Schreurs
Na mijn afgeronde HEAO-RA opleiding heb ik gewerkt bij een tweetal grote accountantskantoren.

hans jr
Na mijn opleiding Financieel Management ben ik als assistent-accountant begonnen bij Schreurs Accountants & Adviseurs in 1997.

Mark Lamers
Ik heb een HBO opleiding Fiscale economie afgerond van het Register Belastingadviseur.

Leon Verhaeg
Ik heb ruim 12 jaar ervaring als salarisadministrateur. Salarisverwerking is een breed en boeiend vakgebied.

Marian Kurstjens
Ik ben sinds 2008 werkzaam op de salarisadministratie. Mijn uitdaging is het om werkgevers  bij alles wat met personeelszaken te maken heeft te ondersteunen.

Hanneke van Katwijk
Ik ben inmiddels 7 jaar actief in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste jaren als assistent account. Ik ben hiervoor werkzaam geweest bij een administratiekantoor en wilde mijzelf graag verder ontwikkelen op een accountantskantoor.

Piet Stoop
Ik ben al meer dan 40 jaar werkzaam in de accountancy. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Schreurs Accountants  en Adviseurs. 

Peter Haenen
Ik ben een echte praktijkman met meer dan 35 jaar ervaring. Ik stel persoonlijk contact met de relaties zeer op prijs, zodat ik me kan inleven in het doen en denken van de klant.

NIEUWS

  • Belastingdienst en digitale facturen 03-04-2017

    Uw facturen bewarenAlle facturen die u verstuurt of ontvangt, bewaart u in uw administratie. Dat is...

    Lees meer...

Spoorstraat 2
5931 PT Tegelen

T 077 - 32 69 400
F 077 - 32 69 405

info@swaccountants.nl 
logo2


Efficiënt samenwerken

© 2017. Realisatie: Seogi