fb in  mail077 32 69 400     

Enkele weken geleden hebben wij u middels een schrijven op onze website op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen inzake de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit is de nieuwe Europese privacywet waar iedere organisatie zich vanaf 25 mei 2018 moet houden.

Inmiddels wordt het steeds duidelijker welke risico’s ondernemingen lopen en welke maatregelen zij hiervoor moeten treffen. Om snel een beeld te krijgen welke maatregelen uw onderneming dient te treffen heeft de overheid nu de website “Regelhulp Algemene verordening gegevensbescherming” beschikbaar gesteld. Met deze regelhulp krijgt u in 10 stappen een beeld waar u aan kunt werken om goed voorbereid te zijn op de AVG.

De hieronder opgenomen link brengt u direct naar deze website, waar u zelf uw online check kunt uitvoeren.

https://rvo.regelhulpenvoorbedrijven.nl/avg/#/welkom

Daarnaast hebben de specialisten van Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs ook de nodige kennis u te begeleiden bij het op orde brengen van de AVG van uw ondernemingen. U kunt hiervoor contact opnemen met R.J.M. Schreurs MSc RA.

BRANCHENIEUWS

Nationaal sportakkoord

19-07-2018 – De minister van Sport heeft een akkoord gesloten met de sport, gemeenten en maatschappelijke organisaties en bedrijven. … Lees verder...

NIEUWS

  • Autoriteit Persoonsgegevens: prioriteit niet bij mkb 25-05-2018

    ’Kleine ondernemer heeft geluk met privacywet’DEN HAAG - Vanaf vandaag zijn de nieuwe Europese...

    Lees meer...

Spoorstraat 2
5931 PT Tegelen

T 077 - 32 69 400
F 077 - 32 69 405

info@swaccountants.nl 
logo2


Efficiënt samenwerken

© 2017. Realisatie: Seogi