fb in  mail077 32 69 400     
Schreurs Accountants & Adviseurs en WintersWinters Accountants & Bedrijfsadviseurs gaan verder onder de naam Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs

De wereld van de accountants verandert momenteel erg snel. De klassieke werkzaamheden, het bijwerken van de financiële administratie, het opstellen van de jaarrekening, het verzorgen van bedrijfsadviezen en het verzorgen van de belastingaangiften worden meer en meer geautomatiseerd. De hedendaagse ondernemer heeft echter steeds meer behoefte aan actuele en toekomstgerichte informatie. Ook vergelijkingen uit de branche zijn gevraagd. Deze veranderingen hebben geleid tot de krachtenbundeling tussen beide kantoren.

Na de bekendmaking van onze samenwerking per 1 januari 2017 krijgt ons nieuwe accountantskantoor steeds meer gestalte. Om de veranderingen kracht bij te zetten zal het toekomstige kantoor, zeg maar accountantskantoor 2.0, vanaf vandaag een andere naam en een andere huisstijl gaan voeren, zoals in onderstaand logo weergegeven.

logo sw
Deze wijziging in naam en huisstijl zal ook leiden tot het aanpassen van onze website, briefpapier, etc., wat wij in de komende weken verder vorm zullen geven.

BRANCHENIEUWS

Prinsjesdag 2017

21-09-2017 – Het gebruikelijke jaarlijkse pakket fiscale maatregelen dat op Prinsjesdag wordt gepresenteerd, is dit jaar vanwege de … Lees verder...

NIEUWS

  • Belastingdienst en digitale facturen 03-04-2017

    Uw facturen bewarenAlle facturen die u verstuurt of ontvangt, bewaart u in uw administratie. Dat is...

    Lees meer...

Spoorstraat 2
5931 PT Tegelen

T 077 - 32 69 400
F 077 - 32 69 405

info@swaccountants.nl 
logo2


Efficiënt samenwerken

© 2017. Realisatie: Seogi