in   mail077 32 69 400     

Bij een bedrijfsovername is deskundig advies van een specialist vaak gewenst. Een bedrijfsovername is een grote beslissing die een belangrijke invloed heeft op de verdere ontwikkeling van uw bedrijf. In dit proces spelen diverse factoren een rol, denk bijvoorbeeld maar aan de juridische, bedrijfseconomische en fiscale aspecten. Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs geeft u deskundig advies bij de overname van een bedrijf.

Ontvang bij een bedrijfsovername de juiste begeleiding en deskundig advies

Overweegt u om een ander bedrijf te kopen? Wij helpen u graag tijdens het gehele traject van de bedrijfsovername met passende begeleiding en advies. Een waarde onderzoek is van groot belang voor de voortgang van het proces en een goede afronding. In dit onderzoek controleren we of de gepresenteerde cijfers daadwerkelijk overeenkomen met de actuele situatie. Ook wordt onderzocht of de cijfers het juiste inzicht geven.

Advies bij overname van een bedrijf in begrijpelijke taal

U ontvangt meer dan de uitkomst van bovenstaand onderzoek op basis van de cijfers. We kijken ook naar de risico’s en de kwaliteiten van de organisatie. Vervolgens ontvangt u in begrijpelijke taal de uitkomst van het onderzoek, wat u vaak verrassende informatie en deskundig advies over bedrijfsovername oplevert.

Kies voor duidelijkheid

Deskundig advies bij de overname van een bedrijf levert u duidelijkheid op, wat u energie en tijd bespaart. Tijd die u in andere zaken van uw onderneming kunt stoppen. Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons op 077 - 32 69 400.

Ik wil meer informatie

  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
Spoorstraat 2
5931 PT Tegelen

T 077 - 32 69 400
F 077 - 32 69 405

info@swaccountants.nl 
logo2


Efficiënt samenwerken

© 2019.